Tänään on: sunnuntai 16.06.2019

Sokółkan eukaristinen ihme

Kirjoittaja: ks. Mieczysław Piotrowski TChr

Lokakuussa vuonna 2008 pyhän Antonius Padovalaisen seurakunnassa Puolan Sokółkassa tapahtui jotain uskomatonta. Pyhitetty ehtoollisleipä muuttui ihmissydämen lihaskudokseksi, vieläpä elävän sydämen, joka kuitenkin kärsii kuolemantuskia.

Hostian muuttuminen

Sunnuntaina 12. lokakuuta 2008 isä Filip Zdrodowski vietti messua klo 8.30.
Isä Jacek Ingielewicz auttoi jakamaan pyhää kommuuniota, mutta yksi ehtoollis­ leivistä putosi häneltä huomaamatta. Asian huomasi vieressä polvistuneena ollut nai­ nen, joka osoitti hostian isä Jacekille, joka puolestaan nosti sen heti ja asetti sen taber­ naakkelin vieressä olevaan pieneen vesias­ tiaan, koska se oli likaantunut.
Kun messu loppui, suntio eli sisar Julia Dubowska siirsi astian sakastiin, kaatoi koko sisällön toiseen astiaan ja sulki sen kassakaappiin. Vain hänellä ja kirkkoherra
Stanisław Gniedziejkolla oli kassakaapin avain. Sisar Julia kuuluu sääntökuntaan, jonka erityinen karisma on levittää harta­ utta pyhässä eukaristian sakramentissa läs­ näolevaa Jeesusta kohtaan.

 

Lisää: Tilaus

seuraava Takaisin

Copyright © Wydawnictwo Agape Sp. z o.o. ul. Panny Marii 4, 60-962 Poznań, tel./ fax: 61/ 852 32 82 | tel. 61/ 647 26 86